Muzimax

WAT?

Ben je jonger dan 8 of heb nog geen ervaring op een instrument en ben je toch op zoek naar muzikale prikkels? Geen paniek, muzimax biedt de oplossing!

Op een heel ontspannen en speelse manier ontdekken de deelnemers verschillende aspecten van muziek door samen te zingen, muziek te maken, kleurpartituurtjes te maken en ontdekken, muziek beluisteren, te dansen... Ook hier is er natuurlijk tijd voor sport en spel. Kleuters kunnen bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag, in de voormiddag en/of namiddag. Als ze een hele dag blijven voorzien wij 's middags een warme maaltijd. (Opgelet: enkel extern! Deelnemers zijn ook niet verplicht om de gehele week te komen, noch hele dagen. In het inschrijfformulier kan je aanduiden welke dagdelen de kleuter zal aanwezig zijn. MuziMax is er voor kleuters die geen dutje meer nodig hebben (als ze een hele dag blijven) en trots zijn dat ze zonder luier kunnen!)

 

HOEVEEL?  prijzen per deelnemer

halve dag 10€
volledige dag* 20€
warm middagmaal (indien volledige dag) 5€
   
vroegboekkorting (voor 1 april 2018) 5%
gezinskorting 5%

* enkel extern

 

WAAR?

Alle activiteiten gaan door in het Groeningeheem in de Passionistenlaan 1, 8500 Kortrijk.

 

HOE? inschrijven

Inschrijven kan via ons inschrijvingsformulier dat je hier kan downloaden. Het ingevulde formulier mag je opsturen naar sander.verstraete@respirodellarte.be. Lees de instructies op het formulier goed zodat je zeker geen stappen overslaat (niet vergeten verzenden!). OPGELET: je moet voor verzending het formulier eerst zelf lokaal opslaan! Sla het ook op in het oorspronkelijke formaat (.xlsx).