Muziekkampen

Muziekinitiatie zomer 2021

Muziekinitiatie zomer 2021

Ben je jonger dan 8 en heb je nog geen ervaring met een instrument maar ben je toch op zoek naar muzikale prikkels? Geen paniek, ons kamp rond muziekinitiatie biedt de oplossing!

Meer info
Muziekkampen zomer 2021

Muziekkampen zomer 2021

Ben je ouder dan 6 jaar, hou je van muziek en krijg je niet genoeg van je instrument? Dan is dit muziekkamp iets voor jou! De muzikale momenten worden afgewisseld met ontspannende activiteiten (sport, spel, quiz, toneel,…) die voorzien worden door onze begeleiders.

Meer info
Individuele muziekstage zomer 2021

Individuele muziekstage zomer 2021

Heb je nog genoeg tijd in de vakantie om te ravotten en wil je wat meer muziek spelen? Geen probleem, als je dit programma volgt heb je niet één maar 3 individuele lesmomenten (elk 30min) per dag én krijg je er nog een extra halfuurtje met pianobegeleiding bovenop.

Meer info
Sportplus kampen

Sportplus kampen

Kinderen en jongeren kunnen zich uitleven in sport en muziek op de vakantiekampen georganiseerd door Stad Kortrijk in samenwerking met Respiro Dell’Arte.

Meer info
Praktisch

Praktisch

Inschrijvingen gebeuren digitaal via het inschrijvingsformulier.

Meer info
Het muziekkamp is top!

Als voorzitter was ik bij het begin en het einde van het zomerkamp aanwezig. Bij aankomst was het voor sommigen wat onwennig, maar onmiddellijk werd er al eens met de hele groep samengespeeld en was voor iedereen het ijs gebroken. Op de slotdag zag ik alleen maar enthousiaste gezichten, zowel bij de muzikanten als bij hun leraars en begeleiders. Het slotconcert was top! Wat een plezier kun je hebben in samen muziek spelen. Het kamp is een echte aanrader voor kinderen, jongeren en volwassenen.